top of page
taika group näytöllä ihminen niska_edite

Palvelumme

Tero Taika Group logo taustalla_edited_e

IT-tuotekehitys

Ohjelmistoratkaisujen sekä ohjelmistomoduulien räätälöinti ja tuotekehitys, erityisesti  toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) liitettäväksi on erityisosaamisalueemme.

Ammattitaitoinen ja tehokas tiimimme toteuttaa tarpeitanne vastaavan järjestelmän tai räätälöi olemassa olevaa järjestelmäänne niin, että se vastaa tarpeitanne kustannustehokkaasti. Usein jopa parin päivän työllä ongelmat ratkeavat. 

Asennus- ja ylläpitopalvelut

Asennamme ja ylläpidämme eri ohjelmistoyhtiöiden ohjelmistoja sekä avustamme niiden käytössä ja niihin liittyvissä ongelmissa. Olemme erikoistuneet ERP ja CRM ohjelmistoihin.

Meiltä saat palvelua mm. seuraaviin ohjelmistoihin:

  • Visma Business

  • Visma Nova

  • Perhonen

  • Koodiperhonen

  • Lemonsoft

Tero ja Mara neukkari arktinen_edited_ed

Asiantuntijapalvelut

mara niska, tietokone neukkari_edited.jp

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja rakentamaan liiketoimintaasi ja digitaalisia palveluita tukevia palvelukeskeisiä integraatioratkaisuja.

Autamme sinua ERP-integraatioissa kaikissa vaiheissa ensimmäisistä kartoituksista ja tiekartoista arkkitehtuurien suunnitteluun, integraatioiden toteutukseen ja integraatiopalvelukeskuksen operointiin sekä tukeen ja ylläpitoon saakka.

  • Prosessien mallintaminen

  • IT-infrastruktuurin sovittaminen ja tehokas ylläpito

Järjestelmäintegraatiot

Toteutamme järjestelmäintegraatiot ja tiedonsiirrot eri ohjelmistojen välillä kustannustehokkaasti ja asiakkaidemme kannalta parhaalla tavalla.

 

Toimivalla tiedonsiirrolla prosessit nopeutuvat ja turhat työvaiheet jäävät pois, kun järjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään ja samaa tietoa ei tarvitse kirjata useaan eri järjestelmiin.

Computer Tutorials
visma business näytöllä viileä_edited.jp

Yritysjärjestelmät

Olemme erikoistuneet toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP), asiakkuudenhallintajärjestelmiin (CRM) sekä liikkuvan työn järjestelmiin.

Autamme sinua löytämään juuri teille parhaat ratkaisut ja sopivimmat järjestelmät, niin että ratkaisu palvelee teitä mahdollisimman pitkään.

Avustamme myös järjestelmien kilpailutusprojekteissa.

bottom of page