top of page
Working Silhouettes

Palvelumme

In Meeting

IT-tuotekehitys

Etkö löytänyt valmista ratkaisua markkinoilta?

Ohjelmistoratkaisujen sekä ohjelmistomoduulien räätälöinti ja tuotekehitys erityisesti  toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) liitettäväksi on erityisosaamisalueemme.

Ammattitaitoinen ja tehokas tiimimme toteuttaa tarpeitanne vastaavan järjestelmän tai räätälöi olemassa olevaa järjestelmäänne niin, että se vastaa tarpeitanne kustannustehokkaasti. Usein jopa parin päivän työllä ongelmat ratkeavat. 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeenne, niin katsotaan, miten voimme auttaa. 

Asennus- ja ylläpitopalvelut

Asennamme ja ylläpidämme eri ohjelmistoyhtiöiden ohjelmistoja sekä avustamme niiden käytössä ja niihin liittyvissä ongelmissa. Olemme erikoistuneet ERP ja CRM ohjelmistoihin.

Meiltä saat palvelua mm. seuraaviin ohjelmistoihin:

  • Visma Nova

  • Perhonen

  • Koodiperhonen

  • Lemonsoft

Mac Desktop
Business Meeting

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja rakentamaan liiketoimintaasi ja digitaalisia palveluita tukevia palvelukeskeisiä integraatioratkaisuja.

Autamme sinua ERP-integraatioissa kaikissa vaiheissa ensimmäisistä kartoituksista ja tiekartoista arkkitehtuurien suunnitteluun, integraatioiden toteutukseen ja integraatiopalvelukeskuksen operointiin sekä tukeen ja ylläpitoon saakka.

  • Prosessien mallintaminen

  • IT-infrastruktuurin sovittaminen ja tehokas ylläpito

Järjestelmäintegraatiot

Toteutamme järjestelmäintegraatiot ja tiedonsiirrot eri ohjelmistojen välillä kustannustehokkaasti ja asiakkaidemme kannalta parhaalla tavalla.

 

Toimivalla tiedonsiirrolla prosessit nopeutuvat ja turhat työvaiheet jäävät pois, kun  järjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään ja samaa tietoa ei tarvitse kirjata useaan eri järjestelmiin.

Computer Tutorials
Graph on Computer

Yritysjärjestelmät

Olemme erikoistuneet toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP), asiakkuudenhallintajärjestelmiin (CRM)  sekä liikkuvan työn järjestelmiin.

Autamme sinua löytämään juuri teille parhaat ratkaisut ja sopivimmat järjestelmät, niin että ratkaisu palvelee teitä mahdollisimman pitkään.

Avustamme myös järjestelmien kilpailutusprojekteissa.

bottom of page