Taika Group-konserni

Taika Group on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva ohjelmisto- ja IT-ratkaisuhin keskittyvä konserni. Erityisosaamistamme ovat eri toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvä laajennukset, järjestelmäintegraatiot sekä räätälöidyt lisämoduulit.

Taika Group -konsernin emoyhtiö on Taika Group Oy. Konsernin tytäryhtiöt ovat kirjanpitoaineiston arkistointipalvelua  tarjoava Älyarkisto Oy ja toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt VB Professional Services Oy.

Missionamme on olla luotettava kumppani, joka tehostaa yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaprosesseja tuomalla kustannustehokkaita ratkaisuja liiketoimintojen tueksi. Yhteistyössä strategisesti valittujen kumppaneiden kanssa tarjoamme ratkaisut, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa.

Strategiamme ydin muodostuu kuudesta teemasta:

joustavuus, asiakaslähtöisyys, kannattava kasvu, strategiset kumppanuudet, hallittu riski.

Haemme voimakasta kasvua nykyisten tuotteiden ja palveluiden kautta niin kotimaasta, kuin kansainvälisesti, sekä etsimme aktiivisesti uusia, liiketoimintaamme sopivia voittajatuotteita ja niiden valmistajia liittymään mukaan Taika Group -verkostoon. 

 

 

 

 

Konsernin johto ja hallitus

Tero Sainomaa kuva.jpeg

Tero Sainomaa

Toimitusjohtaja

Martti From

Hallituksen puheenjohtaja

Taika Group Oy, VB Professional Services Oy ja Älyarkisto Oy

Jukka Kallio kuva.jpg

Jukka Kallio

Hallituksen jäsen

Taika Group Oy, VB Professional Services Oy ja Älyarkisto Oy

Sami Kulla.jpg

Sami Kulla

Hallituksen jäsen

Älyarkisto Oy

© 2020 by  Profict Partners Oy

Tämä sivusto käyttää evästeitä