top of page
magazine-791046_1280.jpg

Uutishuone

Täältä voit lukea viimeisimmät asiantuntija-artikkelimme ja tutustua yhteistyökumppaneihimme sekä asiakastarinoihimme.

Asiakastarinamme

magazine-791046_1280.jpg

Urbaser

Tehokkuutta ostolaskujen käsittelyyn

Ympäristöhuoltoalalla toimivan Urbaserin ostolaskujen automatisointiprojekti vähensi manuaalityötä ja toi merkittäviä kustannussäästöjä.

Urbaser on valtakunnallisesti toimiva ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka tuottaa laadukkaita palveluita kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin asiakkaille. 

”Palvelemme asiakkaitamme noin 400 hengen voimin 21 toimipaikassa. Urbaser Oy on osa Urbaser konsernia, joka yksi merkittävimmistä globaaleista alan toimijoista. Urbaser konsernin palveluksessa on noin 40 000 ihmistä 22 maassa”, kertoo Urbaserin CFO, Jari Sarpiola.

Ilmapallokeskus

Integraatioilla tehokkuutta uuteen kassajärjestelmään

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Yrityksessä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. 

Ilmapallokeskuksella on ollut Visma Business toiminnanohjausjärjestelmä käytössä jo useita vuosia. Järjestelmän toiminnallisuuksia on laajennettu vuosien mittaan Taika Groupin tytäryhtiön VB Professional Servicen (VBPS) laajennetuilla rajapinnoilla ja integraatioratkaisuilla. ...

Liity postituslistalle

Voit tilata uutiskirjeemme sekä asiakaslehtemme alla olevasta painikkeesta.

Artikkelit

Purple Podiums

1

Toimiva tiedonsiirto tehostaa prosesseja ja säästää aikaa

tero nojaa isompi_edited.jpg

Järjestelmäintegraatioissa organisaatiossa oleva hajautunut tieto yhdistetään ja muunnetaan sopivaksi toiselle järjestelmälle, jolloin liitetyt osat saadaan keskustelemaan keskenään.

Integraation tarve syntyy tyypillisesti silloin, kun tiedon määrä kasvaa ja se sijaitsee eri järjestelmissä, jotka eivät keskustele suoraan keskenään. Tällöin työaikaa kuluu, kun tietoa etsitään ja yhdistellään manuaalisesti. Mitä useammin joku toiminto toistuu, sitä varmemmin integraatiosta on hyötyä. 

2

Taika Groupin ja Intrumin yhteistyö tukee tehokkaasti asiakasyritysten liiketoimintaa ja kasvumahdollisuuksia

Intrum + Martti.jpg

Viime vuonna alkanut euroalueen energiakriisi, kiihtynyt inflaatio sekä korkojen nousu ovat asettaneet monet yritykset talousvaikeuksiin ja haasteelliset näkymät jatkuvat yhä markkinoilla. Vaikutukset ovat havaittavissa myös yritysten maksukäyttäytymisessä.

 

Maksuviiveellisten yritysten osuus on kasvanut merkittävästi edellisvuodesta ja myös konkurssien määrä on kääntynyt nousuun.... 

3

Visma Business – Yrityksesi toimintoihin mukautuva hybridi-ohjelmisto

Visma Business on toiminnanohjauksen hybridiratkaisu, jossa joko osa tai kaikki toiminnallisuudet toimivat täysin pilvessä paikasta riippumatta selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. Ohjelmistossa yhdistyvät helposti omaksuttava ja käyttäjäystävällinen ulkoasu, monipuoliset haku- ja lajittelutoiminnot sekä helppokäyttöisyys. 

 

Helppokäyttöisen käyttöliittymän, käyttäjäkohtaisten näkymien ja yhden klikkauksen periaatteen...

 

Purple Podiums

4

Turvallisuus sähköisen dokumentin hallinnan keskeisiä etuja

Yrityksissä syntyy päivittäin lukuisia dokumentteja ja asiakirjoja, joiden säilyttäminen on välttämätöntä ja osin lain edellyttämää.

 

Sähköiset dokumentin-hallintajärjestelmät ovat nykyaikainen tapa hallinnoida tätä materiaalivirtaa kustannus-tehokkaasti ja ekologisesti.

Sähköisellä dokumentointijärjestelmällä on useita etuja.

5

Taika Group uusi logo ilman pohjaa.png

Taika Group-konserni laajenee

Meille Taika Groupissa on tärkeää olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme.

 

Tytäryhtiöidemme sekä strategisesti valittujen kumppaneidemme kanssa tarjoamme ratkaisut, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa.

 

Konsernimme kasvaa niin orgaanisesti, kuin liiketoiminta- ja yritysostoin. Uusimpana liiketoimintakauppana voimme ilolla esitellä Puskee:n sekä konserniyhtiönä Nerd Fuelin.

6

Taika Group uusi logo ilman pohjaa.png

Taika Group Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Taika Group Oy on nimittänyt Samu Fromin uudeksi toimitusjohtajakseen 1.9.2023 alkaen.

 

Taika Group Oy:n vetovastuu siirtyy Fromille Tero Sainomaalta, joka jatkaa yhtiössä vastaavana teknisenä asiantuntijana, keskittyen täysipäiväisesti Taika Group Oy:n asiakkaiden, sekä  konserniyhtiöiden vaativiin ohjelmisto- ja integraatioprojekteihin sekä kehitystöihin.

bottom of page