top of page
magazine-791046_1280.jpg

Uutishuone

Täältä voit lukea Taika Group-konsernin (Taika Group Oy, VB Professional Services Oy ja Älyarkisto Oy) viimeisimmät asiantuntija-artikkelit ja tutustua yhteistyökumppaneihimme sekä asiakastarinoihimme.

Asiakastarinamme

magazine-791046_1280.jpg

Urbaser

Tehokkuutta ostolaskujen käsittelyyn

Ympäristöhuoltoalalla toimivan Urbaserin ostolaskujen automatisointiprojekti vähensi manuaalityötä ja toi merkittäviä kustannussäästöjä.

Urbaser on valtakunnallisesti toimiva ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka tuottaa laadukkaita palveluita kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin asiakkaille. 

”Palvelemme asiakkaitamme noin 400 hengen voimin 21 toimipaikassa. Urbaser Oy on osa Urbaser konsernia, joka yksi merkittävimmistä globaaleista alan toimijoista. Urbaser konsernin palveluksessa on noin 40 000 ihmistä 22 maassa”, kertoo Urbaserin CFO, Jari Sarpiola.

Ilmapallokeskus

Integraatioilla tehokkuutta uuteen kassajärjestelmään

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Yrityksessä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. 

Ilmapallokeskuksella on ollut Visma Business toiminnanohjausjärjestelmä käytössä jo useita vuosia. Järjestelmän toiminnallisuuksia on laajennettu vuosien mittaan Taika Groupin tytäryhtiön VB Professional Servicen (VBPS) laajennetuilla rajapinnoilla ja integraatioratkaisuilla. ...

Liity postituslistalle

Voit tilata uutiskirjeemme sekä asiakaslehtemme alla olevasta painikkeesta.

Artikkelit

Purple Podiums
bottom of page