top of page

Taika Group-konserni laajenee

Meille Taika Groupissa on tärkeää olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme. Tytäryhtiöidemme sekä strategisesti valittujen kumppaneidemme kanssa tarjoamme ratkaisut, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa. Konsernimme kasvaa niin orgaanisesti kuin liiketoiminta- ja yritysostoin. Uusimpana liiketoimintakauppana voimme ilolla esitellä Puskee:n sekä konserniyhtiönä Nerd Fuelin.

Tero Taika Group logo taustalla_edited_edited.jpg

Nerd Fuel – vaadi enemmän

Yritysten ICT-ympäristöjen tehostamiseen keskittynyt Nerd Fuel perustettiin vuonna 2012 palvelemaan asiakkaita päivittäisissä tietoteknisissä ongelmissa. Alkuaikoina Nerd Fuelin tiimi keskittyi asiakkaiden työasemien ja palvelimien rutiiniylläpitoihin sekä mahdollisiin ICT-ympäristöä heikentäviin puutteisiin, josta toiminta laajeni laitteistojen ja tarvikkeiden myymiseen.

 

Nerd Fuelin lähtökohtana palveluiden toteuttamisessa on aina ollut luotettavien ratkaisujen lisäksi koulutetut ja pätevät henkilöt ratkaisujen takana sekä luotettavat kumppanit.

 

Nerd Fuel tarjoaa vaativille asiakkaille työasemaratkaisut, palveluympäristön sekä toimivan verkkoympäristön ylläpitopalveluineen.

 

Nerd Fuel siirtyi 9.3.2023 toteutetussa yrityskaupassa osaksi Taika Group - konsernia. Nerd Fuel jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään Taika Group Oy:n tytäryhtiönä.

 

www.nerdfuel.fi

 

 

 

Puskee – hyvästi kaaokselle!

 

Idea Puskee™-yhteistyösovelluksesta kypsyi koronavuoden 2020 aikana, kun yrittäjät ja asiakkaat sukkuloivat etä- ja lähityön välillä. Etä- ja lähityön yhdistäminen vaati uusia ratkaisuja erityisesti siihen, miten tieto liikkui työpaikan ja kotitoimiston välillä, ja miten johto ja työntekijät kykenivät organisoimaan ja dokumentoimaan työnsä, ja keskustelemaan niistä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä mahdollisimman ketterästi. Tämän haasteen ratkaisemiseksi syntyi Puskee.

 

Puskee -yhteistyösovellus tarjoaa ratkaisun siihen, miten eri alojen yritykset voivat tehdä tuottavaa yhteistyötä 2020-luvulla - kotimaassa ja kansainvälisesti. Sekä työtehtävät, että niihin liittyvät keskustelut löytyvät aina yhdestä paikasta. Kaikki tietävät, onko homma jo hoidettu vai vielä kesken.

 

Mottomme on: ”yksinkertainen on kaunista ja helppokäyttöinen tehokasta”.

 

Puskee siirtyi viime vuonna (2022) osaksi Taika Group -konsernia.

https://puskee.fi

bottom of page