top of page
Tixo koneen ruudulla_edited.jpg

Tixo-tuoteperhe

Tixo-ohjelmistot ovat yrityksesi tarpeisiin luotuja  helppokäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistomoduuleita, joiden käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

VARAA  -  KIRJAA  -  SEURAA  -  LASKUTA
Yksi ohjelmaperhe - monet kasvot
Tixo-Kirjaus

Tixo-Kirjaus on urakointialan ammattilaisten kanssa yhteistyössä tehty ohjelmisto työajan kirjaamista ja raportointia varten.

 • Tixo toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella.

 • Yhden ja saman palvelun kautta voit toteuttaa työaikakirjaukset, työajan kohdistaminen projekteille, urakalle, toimipaikalle tai tilaukselle ja raportoida työt projektia, asiakasta tai palkanlaskentaa varten.

 • Tixon voit personoida kunkin käyttötarpeen mukaan, niin että mukana on koko palvelupaletti, tai vain osa sen käyttömahdollisuuksista. Näin Tixo on aina räätälöity, juuri teidän tarpeisiinne soveltuva, älykäs palvelu

 

Tixo-kirjaus sopii moneen tarkoitukseen ja monenlaisille organisaatioille:

 • Asiantuntijaorganisaatiossa Tixo saa työn taipumaan kalenterimerkinnästä laskutusriviksi saakka, jolloin yhden ja saman sovelluksen kautta voi ohjata resursointia ja johtaa tekemistä. Tixoon saa myös TES -automatiikan sekä integraation muihin järjestelmiin. 

 • Urakkatyössä Tixo helpottaa työaikakirjausta missä tahansa olosuhteissa, ilman paperikirjanpitoa ja tuplatyötä. 

Tixo-Varaus

Tixo-Varaus on on  monipuolisiin ajanvaraustarpeisiin suunniteltu ohjelmistotuote, jota voit hallinnoida monilla eri laitteilla, tietokoneista puhelimiin, vaikka et itse olisi työpaikallasi. Varausjärjestelmä on myös helppokäyttöinen asiakkaillesi, sillä he voivat varata  milloin tahansa varausjärjestelmästäsi heille parhaan mahdollisen ajan.

Tixo-Huolto

Tixo-Huolto on selainpohjainen järjestelmä, jolla voit ottaa vastaan sähköisiä huoltopyyntöjä (esim. internet lomake, koneellinen sanoma, automaattisesti luettu sähköposti). Tixo-huolto sovitetaan näkymineen teidän tarpeisiinne. Tixo-Huolto on helppo ja yksinkertainen käyttää. Grafiikkana käytetään asiakkaan omaa graafista pohjaa.

Sovellukset:

 • Huoltopäällikön työnhallintasovellus

 • Älypuhelimen tai tabletin mobiiliselaimessa toimiva huoltomiehen sovellus (toimii myös 2G yhteydellä)

Tixo-Resurssien hallinta

Tixo-Resurssienhallinta -ohjelmalla voit kokonaisvaltaisesti hallinnoida yrityksenne henkilöstöresursseja ja  käynnissä olevia projekteja aina työvuorosuunnittelusta palkkatulkintoihin ja johdon raportointiin. Tixo-Resurssien hallintajärjestelmä tukee palvelutason ylläpitoa, työvoiman tehokasta käyttöä ja työtyytyväisyyttä.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten Tixo-tuoteperheemme palvelee juuri teidän tarpeitanne parhaiten!
tixo arktinen.jpg

Muut tuotteet

SSCC-keräily

Warehouse Shelves
Ohjelmistotuote moderniin varastointiin 

SSCC Keräily on EDI tilausten käsittelyä, keräämistä ja laskutusta varten tehty ohjelmisto varastoille. Ohjelmistoa käytetään tabletilla ja langottomalla viivakoodin lukijalla.

Ohjelmisto mahdollistaa tehokkaan varastotoiminnan, sekä tietojen käsittelyn oman ERP-ohjelmistonne kanssa.

 • Yhdistää asiakkaan hankinnat yhdelle alustalle

 • Alusta kommunikoi automaattisesti toimittajien järjestelmien kanssa optimoiden tuotantoprosessien tavaravirtoja

 • Toimitusaikojen optimointi

 • Järjestelmäriippumaton

 • Avoimet rajapinnat

bottom of page