top of page

Visma Business
-yrityksesi toimintoihin mukautuva hybridi-ohjelmisto

visma business näytöllä viileä_edited.jpg

Visma Business on toiminnanohjauksen hybridiratkaisu, jossa joko osa tai kaikki toiminnallisuudet toimivat täysin pilvessä, paikasta riippumatta, selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. Ohjelmistossa yhdistyvät helposti omaksuttava ja käyttäjäystävällinen ulkoasu, monipuoliset haku- ja lajittelutoiminnot sekä helppokäyttöisyys. 

 

Helppokäyttöisen käyttöliittymän, käyttäjäkohtaisten näkymien ja yhden klikkauksen periaatteen ansiosta Visma Business on helppo jalkauttaa organisaatioon. Ohjelmiston räätälöitävyys, joustavuus ja helppokäyttöisyys nousevatkin asiakkaiden mielissä Visma Businessin kilpailuetuihin.

 

Visma Business sopii niin keskisuurille kuin suurille yrityksille. Mikäli yrityksellä on mittava tuotevalikoima, laaja toimittaja/asiakaskunta ja/tai useamman yhtiön konsernirakenne, järjestelmän edut ovat kiistattomat. Muun muassa maahantuonti- ja tukkutoimintaa harjoittaville yrityksille Visma Businessin tarjoamat toiminnallisuudet ja ominaisuudet ovat ylivertaisia.

 

Miten Visma Business eroaa muista markkinoilla olevista ratkaisuista?

 

Useimmissa markkinoilla olevissa ERP-järjestelmissä yrityksen prosessit tulee muokata niin, että ne sopivat yhteen ohjelmiston toimintaprosessien kanssa. Visma Business räätälöidään asiakkaan olemassa oleviin prosesseihin toimivaksi, jolloin yritys saa omanlaisensa, juuri heille sopivan järjestelmän. Tämä takaa sen, että järjestelmän vaihtamisella ei vaaranneta yrityksen olemassa olevia, totuttuja prosesseja ja tapoja, jolloin henkilöstön on helpompi omaksua uusi järjestelmä.

 

Visma Business täydentyy myös toimialan erityistarpeisiin kehitetyillä monipuolisilla valmisintegraatioilla, jotka ovat Visman kumppaneiden tarjoamia lisäosia järjestelmään. Näin järjestelmä rakentuu yrityksen kaikkia tarpeita silmällä pitäen ja yritys saa yhdeltä luukulta tarvitsemansa kokonaisuuden liiketoimintansa pyörittämiseen.

 

Visma Business ei kärsi lastentaudeista

Ohjelmistolla on takanaan jo vuosikymmenten kehitystyö ja laaja kansainvälinen käyttäjäkunta. Järjestelmä on vakaa ja varma, eikä sisällä lastentauteja. Vuosittain julkaistavassa uudessa versiossa maakohtaiset erityispiirteet ja tarpeet mm. lainsäädäntöön ja verotukseen liittyen voidaan ottaa huomioon.

VB Professional Services vastaa koko Suomen Visma Business -asiakkaista

 

Taika Groupin tytäryhtiö VB Professional Services Oy (VBPS) on Visman virallinen partneri, sekä ainut palvelutalo Suomessa, josta saa kaiken mitä asiakas tarvitsee Visma Business -järjestelmään, sekä sitä täydentäviin Visman ohjelmiin liittyen.

 

”Meillä on yli 40:n vuoden vankka kokemus erilaisista vaativista ohjelmisto- ja toiminnanohjausjärjestelmäprojekteista. Tarjoamme joustavasti ja ammattitaidolla myös tuen, koulutuksen ja konsultoinnin, sekä ERP-järjestelmän eri sovellusten lisäosien ylläpidon ja niihin liittyvän kehitystyön”, kertoo Taika Groupin myyntipäällikkö Tommi From.

Yhteistyö VBPS:n ja Visman välillä käynnistyi vuonna 2018. Loppuvuoteen 2021 mennessä kaikki Suomen Visma Business -asiakkaat olivat siirtyneet VBPS:lle.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Taika Groupin ja VBPS:n kanssa”, toteaa Visman partneriverkostosta vastaava Anssi Muurikainen. ”Anssi on ollut tukena ja taustavaikuttajana Visma konsernin sisällä erilaisiin tarpeisiimme, sekä toiminut yhteyshenkilönä muihin Visman partnereihin näiden yhteistyövuosien varrella”, Taika Groupin hallituksen puheenjohtaja Martti From kertoo tyytyväisenä.

bottom of page