top of page
Yritysten ICT-ympäristöjen tehostamiseen keskittynyt Nerd Fuel Oy siirtyi yrityskaupassa 9.3.2023 osaksi Taika Group -konsernia.


Nerd Fuel Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään Taika Group Oy:n tytäryhtiönä. Nykyinen toimitusjohtaja Markku Arvekari jatkaa yhtiössä neuvonantajana.


Taika Group Oy on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva ohjelmisto- ja IT-ratkaisuihin keskittyvä konserni, jonka erityisosaamista ovat eri toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät laajennukset, järjestelmäintegraatiot sekä räätälöidyt lisämoduulit. Konsernin tytäryhtiöt ovat kirjanpitoaineiston arkistointipalvelua tarjoava Älyarkisto Oy ja toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt VB Professional Services Oy, sekä konserniin nyt liitetty Nerd Fuel Oy.

”Tämä omistajanvaihdos tarjoaa yhtiölle laajemmat hartiat uusien palveluiden tuottamiseen ja asiakkaidemme entistäkin parempaan palvelemiseen. Olemme aina panostaneet hyviin kumppanuussuhteisiin, joiden avulla saamme täytettyä asiakkaidemme tarpeet loppuun saakka ja synergiaedut Taika Group -konsernin yhtiöiden kanssa ovat merkittävät. Henkilöstömme odottaa innolla pääsyä osaksi isompaa ja kilpailukykyisempää yritysryhmää”, kertoo Nerd Fuel Oy:n toimitusjohtaja Markku Arvekari.


”Nerd Fuelin hankinta tuo meille uutta osaamista ja voimaa kehittää ja tarjota uusia palveluita ja tuotteita niin nykyisille, kuin tuleville asiakkaille. Nerd Fuelin osaava henkilöstö, laadukkaasti toteutetut palvelut sekä vahva tahto kasvaa sopivat hyvin konsernimme yrityskulttuuriin”, toteaa Taika Group Oy:n toimitusjohtaja Tero Sainomaa.


 

LISÄTIEDOT:

Tero Sainomaa

Markku Arvekari

toimitusjohtaja

toimitusjohtaja

Taika Group Oy

Nerd Fuel Oy


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page